Add a photo
Add a photo
Details
Information
Reviews
Location
Details & Description

Languages Spoken

  • English,
  • French,
Location
35, Desaulniers, Saint-Lambert, QC J4P 2K3
Useful Information

Methods of Payment:

Meet the owner

Content is in French only

William Cadieux a étudié en génie électrique. En naviguant dans les circuits intégrés, il réalise rapidement qu’il a impérativement besoin du contact avec le public. À la maison, sa mère cuisine, heureuse de voir de grands sourires illuminer les visages après un bon repas. Deux fils se touchent, la lumière jaillit et le jeune homme s’inscrit à l’Institut de tourisme et d'hôtellerie du Québec.

Mais les choses se compliquent: «L’ITHQ m’a refusé. Mes notes du secondaire étaient trop faibles. J’ai dû faire un DEP en service. J’étais le meilleur de ma classe. À ma deuxième tentative, nouveau refus de l’ITHQ. À ma troisième demande, j’ai été accepté en gestion de restaurant», se souvient-il.

Ratings & Reviews - Bidon Taverne Culinaire

How would you rate this business?
3/5
  • Excellent
  • Very good
  • Average
  • Poor
  • Terrible
0
0
1
0
0
    Language:
    Maha1
    By

    Honnêtement, je ne comprends pas pourquoi tout le monde n'arrête pas de parler de ce restaurant comme étant si extraordinaire. C'est correct, sans plus et c'est trop cher pour ce qu'on reçoit. Décor très sympathique, service courtois mais lent. Stationnement facile.

    Are you the owner? Reply or Contact YP

    Get an opinion about this business!

    Think your friends might be familiar with this business? Ask your friends on Facebook to see what they think.

    Appears in one Smart List

    Editor’s Pick
    Discover these restaurants on Montreal’s South Shore

    Discover these restaurants on Montreal’s South Shore

    Bidon Taverne Culinaire offers simple, comforting bistro classics, mostly prepared with local ingredients. The setting is dark and modern with warm materials like wood and leather. Onion soup with beer, poutine with smoked Kobe beef, flank steak with blue cheese, a variety of tartares, and duck confit with apple sorbet are a few items on the menu. Wine and beer lovers will find something to accompany their meal but the cocktail menu deserves special attention for its originality. Finally, besides the terrace, the restaurant also has a private room for 12, with views of both the kitchen and the outdoors.

    View this Smart List
    Contact this business
    Close menu